0487 52 25 39

De Frietkraam

De frietwagen van De Gouden Leeuw is een gewilde afsluiter van feesten en evenementen. De nette snackwagen biedt keuze uit diverse snacks, frites en sausen. Daarnaast is de mobiele frietkraam voorzien van een automatiek. Zowel de loketautomaat als de frietwagen zijn zeer goed onderhouden, schoon, fris en dus proeft u enkel verse frites en snacks. Veelzijdig en lekker!

Verhuur van de frietkraam
Om aan ieders wens te voldoen kunt u een keuze maken uit verschillende menu’s:

Onderstaande menu’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld schepijs. Wilt u graag gebruik maken van de frietwagen? Of meer weten over de uitbreidmogelijkheden? Neem dan contact op.

Pakket A
vanaf 50 personen € 7,00 pp
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap, nasihap, kipcorn, viandel, kaas souffle, groente kroket.

Pakket B
vanaf 45 personen € 8,50 pp 
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap, nasihap, kipcorn, viandel, kaas souffle, groente kroket. Broodjes hamburger van de plaat kroket of frikandel. Met satésaus

Pakket C
vanaf 40 personen € 10,50 pp
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap, nasihap, kipcorn, viandel, kaas souffle, groente kroket. Broodjes hamburger van de plaat kroket, frikandel, braadworst, stokjes kipsaté van de bakplaat. Met satésaus
 
Bij alle pakketen diverse sauzen frietsaus, speciaal, mayonaise, curry, diesel saus en mosterd. 

Voor feesten met minder personen, biedt De Gouden Leeuw een offerte op maat. Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een dessert of schepijs. Een ander assortiment is ook mogelijk, evenals een menu gecombineerd met een saladebuffet. De frietwagen staat gemiddeld 1,5 tot 2 uur bij u op locatie (afhankelijk van het aantal personen). Ook dient er 220V aanwezig te zijn. De eerste 20 km is vrij, daarna wordt € 0,75 per km. in rekening gebracht. Voor kinderen tot 10 jaar betaalt u € 5,- per kind (pakket A).

Wat biedt De Gouden Leeuw Catering:

Waarom de Gouden Leeuw?

  • Van eenvoudig tot exclusief
  • Bezorging bij u thuis
  • Passie voor eten en kwaliteit

Vragen of advies?

Bel of mail ons en wij helpen je graag verder.

Het laatste nieuws: