De frietwagen

De frietwagens van Catering de Gouden Leeuw

De frietwagens van Catering de Gouden Leeuw zijn een gewilde toevoeging aan feesten en evenementen. Met het oog op het milieu probeert ook Catering de Gouden Leeuw een steentje bij te dragen door zo min mogelijk plastic te gebruiken. De friet en snacks worden aangeboden in kartonnen verpakkingen die biologisch afbreekbaar zijn.

De nette frietwagens bieden keuze uit friet, diverse snacks en sauzen. Daarnaast zijn ze beide voorzien van nostalgische automatieken.  De gehele wagens zijn zeer goed onderhouden, schoon, fris en dus proeft u enkel verse frites en snacks. Veelzijdig en lekker!

Verhuur van de frietkraam
Om aan ieders wens te voldoen kunt u een keuze maken uit verschillende menu’s:

Pakket A
vanaf 45 personen € 7,50 pp
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap,  kipcorn, viandel, kaas souffle, groente loempia.

Pakket B
vanaf 40 personen € 8,75 pp
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap, kipcorn, viandel, kaas souffle, groente loempia, Broodjes hamburger van de bakplaat, broodje kroket of frikandel, met satésaus.

Pakket C
vanaf 30 personen € 11,00 pp
Friet en keuze uit diverse snacks o.a. frikandel, kroket, bamihap, kipcorn, viandel, kaas souffle, groente loempia. Broodjes hamburger van de bakplaat, broodje kroket en frikandel, braadworst, stokjes kipsaté van de bakplaat. Met satésaus

Bij alle pakketten diverse sauzen frietsaus, ketchup, curry, mosterd en uitjes.

Voor kinderen tot 10 jaar betaalt u € 5,- per kind (pakket A)

Voor het gebruik van de frietwagen met minder personen dan bovenstaande aantallen, biedt Catering de Gouden Leeuw een offerte op maat.

Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met bijvoorbeeld een saladebuffet, dessert of schepijs. Een ander assortiment is ook mogelijk.

Afhankelijk van het aantal personen, is de frietwagen gemiddeld 1,5 tot 2 uur geopend bij u op locatie. Ook dient er 220V aanwezig te zijn. De eerste 20 km is vrij, daarna wordt € 0,75 per km. in rekening gebracht.

Wilt u gebruik maken van de frietwagen? Of meer weten over de uitbreidingsmogelijkheden? Neem dan contact op.

Wilt u een snackwagen zonder personeel huren, neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

De frietwagen impressies