Party Catering

Van bedrijfsfeest tot bruiloft

Naast het goed verzorgen van het inwendige van de mens gaan onze kwaliteiten veel verder. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest,  verjaardag of bruiloft, wij zorgen er graag voor dat het een onvergetelijke en unieke  ervaring wordt. Wij leveren mobiele bars inclusief glaswerk en natuurlijk bediening. Door samen te werken met lokale leveranciers kunnen feesttenten in alle soorten en maten geleverd worden. Deze kunnen naar uw wens worden ingericht met tafels, bijpassende stoelen, decoratie, audiovisuele techniek. Zelfs de overige zaken  zoals een koelwagen, stroom-, water- en sanitaire voorzieningen regelen wij voor u.

U feest op een sfeervolle plaats vieren, ook dat kan. Wij werken nauw samen met een aantal ondernemers in de regio die unieke catering locaties exploiteren. Kijk bij locaties voor meer informatie.

Het is onze passie om uw wensen na te streven. In een persoonlijk gesprek met Bas worden uw wensen en budget besproken. Aan de hand van dit gesprek wordt er een op maat gemaakte offerte opgesteld.

Party Catering impressies